Autentificare


Mi-am pierdut parola.
Cont nou.

Sponsori
Cunosti un tepar ?
Fa-l mai cunoscut.
Ajuta ceilalti oameni de afaceri sa-l evite.
inregistrare
Termeni si conditii de utilizare
Termeni si conditii de utilizare a site-ului teparul.ro
Va rog sa citit aceasta sectiune cu atentie.
Daca nu sunteti in totalitate de acord cu el, nu utilizati serviciile acestui site si parasiti imediat teparul.ro
Serviciile de pe acest site sunt rezervate persoanelor peste 18 ani.
Regulament:
teparul.ro pune la dispozitia utilizatorilor GRATUIT o serie de servicii:
* introducerea de societatii sau persoane fizice care au adus prejudicii altor societati comerciale
* filtrarea, cautarea, acestor anunturi conform cu dorintele fiecarui utilizator in parte
* informatii de interes general, stiri de ultima ora, de actualitate, etc...
Observatii
Ne rezervam dreptul de a modifica prezentul regulament in functie de abaterile sau disfunctionalitatile observate pe parcurs si pe baza experientei acumulate.
Ne rezervam dreptul de a sterge posturile are nu respecta regulamentul, fara nici un preaviz si fara nici o explicatie. Datorita faptului ca admiterea posturilor in baza de date se face practic instantaneu, suntem in imposibilitatea de a le corecta imediat pe toate, astfel incat nu ne asumam nici o raspundere pentru continutul si veridicitatea lor.
Pentru ca informatiile din baza de date sa fie cat mai corecte si reale, va rugam sa completati cu multa atentie formularele de introducere a datelor.
Va rugam sa respectati urmatoarele cerinte minime pentru buna desfasurare a serviciului teparul.ro:
* Nu folositi majuscule la completarea posturilor;
* Nu folositi tag-uri HTML in campurile anunturilor sau referiri spre site-uri terte;
* Nu sunt admise anunturi cu continut ilegal;
* Nu folositi limbaj trivial, cuvinte obscene sau orice expresii care ar putea deranja vizitatorii site-ului;
* Sunt strict interzise posturi care fac referire la vanzare sau cumparare de bunuri sau servicii;
* Nu adaugati mai multeposturii consecutive avand acelasi continut sau inteles;
* Nu adaugati in acelasi camp mai multe posturi;
* Nu adaugati posturi care nu au legatura cu continutul site-ului teparul.ro;
* Nu adaugati in corpul text al postului numere de telefon sau e-mail-uri. Pentru acestea sunt definite campuri speciale, vizibile si usor accesabile;
* Nu abuzati in nici un fel de aceste servicii gratuite;
* Se interzice folosirea adreselor de e-mail din paginile acestor site-uri pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (SPAM);
* Posturile care contin referiri la alte site-uri sau liste de discutii vor fi modificate in sensul stergerii acestor informatii sau daca se constata ca autorul posturilor persista in a publica astfel de informatii, vor fi sterse si accesul autorului pe site-ul teparul.ro va fi restrictionata pe baza de IP ;
* Atentie! Persoanele care dau posturi false pot fi gasite dupa adresa IP si alte informatii, care vor fi inregistrate in baza de date odata cu crearea conturilor, postarea si/sau accesarea serviciilor.
* Incalcarea in mod repetata a regulamentului de utilizare a site-urilor poate duce la restrictionarea accesului, la restrictii privind introducerea de posturi sau restrictii privitoare la serviciile oferite.
teparul.ro exclude orice garantie ca:
* Serviciul va fi neintrerupt sau fara erori;
* Eventualele greseli (privitoare la posturi) vor fi corectate in timp util.
In nici o circumstanta, teparul.ro nu poate fi responsabil pentru pierderi, de natura directa sau indirecta, rezultate, sau legate in orice fel, de folosirea serviciilor sau gradul de performanta a legaturii de internet.
Utilizatorul ia la cunostinta ca serviciile teparul.ro sunt disponibile integral prin Internet.
teparul.ro face toate demersurile tehnice posibile pentru a mentine securitatea informatiilor,
functionarea serviciilor la cele mai inalte standarde, deservirea prompta a utilizatorilor.
Totusi, datorita particularitatilor de natura tehnica a conexiunilor de internet, a diversitatii foarte mari a tipurilor de legaturi, abonamente, provideri, echipamente utilizate pentru a accesa site-ul teparul.ro, nu putem garanta ca informatia pe care utilizatorul o trimite folosind serviciile disponibile va fi permanent in siguranta.
Utilizare improprie si raspunderi
Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile numai in scopuri legale si in conformitate cu menirea pentru care au fost create.
Utilizatorul se obliga ca:
* nu va modifica, copia, transmite, publica, reproduce, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul teparul.ro;
* nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor pot fi actionati in instanta, civil si penal.
* nu va posta in mod rauvoitor (intentionat) posturi cu caracter calomnios sau injurios, de farsa, pentru a cauza neplaceri, sau a aduce atingere imaginii altor clienti/utilizatori ai acestor servicii. Utilizatorii care nu respecta aceste conditii pot fi urmariti si actionati in instanta, civil si penal, pe baza IP-urilor si/sau datelor de identificare introduse la postare.
Utilizatorul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze teparul.ro in justitie, cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciilor teparul.ro de catre utilizator, cat si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli
(inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite in vreun fel, sau provocate direct, ca urmare a incalcarii sau utilizator de catre client a acestor termeni si conditii.
Modificari ale acestor termeni si conditii
teparul.ro poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorii personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta utilizatorilor prin afisare pe site-ul teparul.ro la sectiunea "Termeni si conditii" de utilizare. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site.
Forta majora
teparul.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesti termeni si conditii, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor autoritati competente de care societatea nu este responsabila.
Utilizatorul accepta sa adere la acest regulament.
Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea serviciilor de catre utilizator implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi serviciile oferite de teparul.ro si sa parasiti site-ul imediat.